Kantong wedhi kuwat warna-warni

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Kantong pasir Strongman minangka tas pasir sing nembe dirancang lan misuwur banget ing latihan gym.
Sampeyan bisa nggunakake kanggo nindakake, nindakake latihan tugas sing abot, dudu bal utawa watu sing abot. Tas pasir sing kuwat iki bisa dicekel, sampeyan bisa nindakake latihan ing endi wae, kayata ing omah, pinggir segara, taman, pertanian lan liya-liyane. Sampeyan bisa ngisi wedhi, nyuwil watu, gandum .... kanggo nyetel bobote.
Saben tas pasir sing kuat nganggo lapisan, digawe saka nilon 100%, Cordura 1050D, YKK ZIPPER, utas sing kuwat nganggo 3 jahitan. Isi kantong kanthi velcro dobel supaya ora wedhi nalika nindakake latihan. Kita uga njait gagang cilik ing bukaan, sampeyan bisa mbukak corong kanthi cepet lan gampang. Ritsleting YKK ing bukaan cangkang kanggo nggawe kantong pasir luwih kuwat lan ora bisa rusak nalika nggunakake, nggawe garansi tas pasir kuwat luwih dawa tinimbang tas pasir biasa.
Garansi tas pasir sing kuwat: Apa sing bakal sampeyan lebokake ing tas kasebut? Ngendi sampeyan bakal latihan karo tas? Kepiye latihan nganggo tas? Dheweke bakal menehi garansi tas pasir sing kuwat. Disaranake para pelatih olahraga ing lantai karet, jubin nganggo pasir alus ...., bisa menehi garansi luwih suwe. Bahan tas pasir sing kuat yaiku kain, luwih becik milih pasir utawa wesi sing empuk lan luwih akeh kanggo diisi. yen ngisi barang kang atos, kaya watu atos, bal wesi ... tas pasir kuwat bakal rusak.
Kaya sing digunakake ing kompetisi USS / Official Strongman / Ultimate Strongman / Giants Live.
Spesifikasi:
1.Warna: ireng, abang, tentara ijo, biru, kuning, coklat, camo cahya, camo peteng.
2. Bahan: Cordura 1050D, nilon 100%. Ritsleting YKK
3. Dimensi: 41 diameter utawa 16 "
4. Ukuran Custom: 20kg-200kg, 50lb-400lb
5. Kantong pengisi kanthi bukaan corong
6. Bakal dikirim kosong tanpa isi.
7. Logo kustom kanggo 1 pc qty.
8. Logo pencetakan, logo sulaman kasedhiya


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan