Karung Pakan

Katrangan singkat:


  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Umpan Sacks minangka versi paling anyar sing diterapake ing Game kompetisi. Desaine wis bola-bali ditiru pirang-pirang taun, karung pakan digawe saka 1050D Cordura 100% tas Konstruksi nilon kanthi gagang nilon daur ulang, lapisan jahitan telu sing dikuatake, lan bukaan pengisi corong kita supaya gampang diisi.

    Kaya sing katon ing Game, genggeman feed Sack sing dawa lan gampang nggawe atlit bisa cepet milih bobot lan ayunan kanthi efisien ing ndhuwur sirah utawa ing gulu. Titik-titik sing gagang nyepetake sudhut tas dikuatake karo anyaman nilon, lan ritsleting kasebut duwe backer poliuretan lan nutupi kanggo nambah keluwesan, nutup tumpahan, lan nyegah kontak langsung karo punggung pangguna. Asile tas pasir sing gampang diurus lan kepenak dienggo. Uga cocog kanggo gerakan squatting, thrusters, clean and press, lan liya-liyane.

    Karung Panganan kanthi telung ukuran: 50lb, 100lb, 150lb

    Elingi cathetan: Kapasitas bobot ing ndhuwur nuduhake bobot kira-kira maksimal yen diisi pasir play garing. Bobot maksimal bakal beda-beda nalika nggunakake bahan pengisi liyane. Pelanggan sing milih nambah urutan pengisi karet remah miturut urutane. Kajaba iku, tas iki durung diisi.

    Spesifikasi:
    1,1050D Cordura 100% bahan nilon, zipper YKK.
    2. gagang nilon dilapisi, jahitan triple-stitched, bukaan pengisi corong.
    3. telung ukuran: 50lb, 100lb, 150lb
    4. logo khusus kanggo 1pc.
    5. logo sulaman, logo sewing, logo cetak panas, logo cetak kasedhiya.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan