Kothak PLYO LEMBUT

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Nggolek salah siji peralatan olahraga paling apik kanggo olahraga aerobik ing pasar? Panelusuran sampeyan rampung lan olahraga ekstrim sampeyan diwiwiti kanthi kothak Plyometric Foam Portable 3-in-1 FEIQING Fitness. Kotak Plyometric Foam Pro-duty Feiqing Fitness minangka peralatan serbaguna sing dibutuhake kanggo nggedhekake mlumpat kothak, push-up box, dips, step up, lan akeh latihan kreatif liyane. Gunakake ing latihan latihan silang, garasi, utawa gym kanggo olahraga aerobik kaya sadurunge. Yen latihan dadi gampang banget ing sisih 20 ", cukup puter kothak kanggo nambah 4" - 10 ". Iki meksa sampeyan mlumpat luwih dhuwur lan ngobong luwih akeh kalori nalika nambah vertikal! Kothak kasebut digawe saka busa kapadhetan lan dibangun nganti suwene latihan fitness.

TANPA PERLU RUANG: Kanthi kothak plyometrik iki, ora dibutuhake majelis. Tarik metu saka paket lan siyap langsung lunga. Kanthi desain sing sederhana nanging efisien, saiki wayahe olahraga menyang level sabanjure.

Kothak plyo busa digawe saka tutup PVC nganggo zipper YKK, isi kothak kayu lan busa EVA. Kita uga bisa nggawe EPE lan busa kerapatan tinggi, bobot saben set bisa disesuaikan.

FITUR:
- Umpluk tenan Pro-duty + konstruksi kothak kayu.
- Bahan empuk mbantu nyegah cilaka.
- Slip free lumahing.
- Ora dibutuhake majelis.
bobot -customized

Kothak Plyometric Foam cukup kuwat kanggo nindakake gerakan plyometric, nanging cukup alus supaya ora bakal marai balung tangan yen sampeyan ora kejawab.

SPESIFIKASI:
- Dhuwur umume: 20-in.
- Jembar Sakabèhé: 24-in.
- Panjang Sakabèhé: 30-in.
- Bahan: PVC + WOODEN BOX + EVA FOAM UTAWA EPE + busa kerapatan tinggi.

PENTING: Kothak Foam Plyo ORA digunakake ing jubin sing mulus (kayu, beton alus, ubin, lsp).

Inti kayu kanthi busa EVA sing luwih alus ing kabeh 6 sisi ditutupi vinil sing abot.
Kothak kasebut uga bisa digunakake kanggo para atlit sing ngupayakake nambah jembaré jongkong utawa kanggo atlit sing butuh tandha tactile kanggo ngerti endi posisi dhasar sing sampurna tanpa mbuwang rantai posterior.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan