Piring bobot karet

Katrangan singkat:


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Pelat bumper kanggo fitness gym

    Plat Bumpers kita nawakake gimnasi varian gaya anyar saka jajaran piring Echo sing hemat biaya.
    Kabeh ukuran piring ngukur diameter 450mm standar IWF lan toleransi karo bobot sing diklaim.
    Bumpers bisa dadi atlit kanthi andal ing gym garasi, utawa mbantu pemilik gym ngirit dhuwit kanggo nglengkapi ruangan bobot sekolah utawa fasilitas pelatihan skala besar.
    Pelat bumper digawe saka karet kerapatan tinggi kanthi sisipan baja tahan karat padat sing bisa tahan tetes bola-bali lan bouncing minimal
    Saben piring bumper duwe cincin batin kanthi diameter 2 "lan cocog karo barbel fitness, bar dumbbell utawa sled kanthi diameter 2"
    Saben piring bemper diwenehi kode warna supaya gampang dingerteni lan diwenehi label ing lbs lan kg
    PENTING - Piring 10lb bisa ditekuk nalika dicicipi SIRI nalika ing barbel
    10 piring pon ora dirancang kanggo digunakake dhewe. Kanggo nggawe kabeh piring kanthi diameter sing padha, kabeh piring standar 10 kilogram tipis, mula bakal ditekuk yen digunakake dhewe. Iki bakal ngrusak piring sampeyan 10 pon.
    Pelat bemper, utawa mung bumper, yaiku piring bobot ukuran Olimpiade sing digawe saka karet tebal, kandel kanggo tujuan supaya batang sing diiseni diluncurake kanthi aman tanpa ana risiko ngrusak platform angkat, piring dhewe, utawa lantai.

    Spesifikasi:
    1) 2 "diameter dering batin
    2) Total diameteripun: 45cm
    3) Ukuran: 5kg, 10kg, 15kg, 20kg, 25kg, 10lb, 15lb, 25lb, 35lb, 45lb
    4) Pelat karet kerapatan tinggi
    5) Lebokake stainless steel solid
    6) Warna : ireng, abu-abu, ijo, kuning, biru, abang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan