Ketel wedhi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Kettlebell wedhi digawe saka bahan nilon 1050D Cordura, zipper YKK ing cangkang kanggo nguatake penutupan. Pengisi nganggo velcro kanggo nutup, kanthi utas sing kuat 3 dijahit.
Sampeyan bisa njupuk latihan wedhi kettlebell ing endi wae, sing cocog kanggo lelungan utawa olahraga ing omah. Ganti ayunan, jongkok, penet, penarik, get-up lan liya-liyane nganggo kettlebell pasir. Digawe saka bahan kanvas sing bisa luh, entheng, gampang digawa. Desain sing luwih angel kanggo olahraga ing ruangan sing luwih angel
bobot kantong pasir kettlebell saka 0 nganti 45 pon, bahan sing diisi bisa wedhi, kedele, bubuk wesi lan beras.
Ora dirancang kanggo SLAMMING
Gagang ergonomis supaya olahraga luwih nyaman.
Cocog kanggo olahraga ing njero ruangan, aja kuwatir retak jubin lantai
Kapadhetan pangisi sing digunakake bakal mengaruhi bobot maksimal tas.
Bukak Kantong Kettlebell, bukak zipper YKK banjur jupuk tas pangisi. Tuang wedhi langsung menyang tas pasir ceret.
Isi pasir sing dikepengini. ORA KANGGO NGALAMI.
Tutup velcro lan zipper.
Aman zipper banjur push ing ngisor gagang iki. AJA gawe bukaan ritsleting Nalika Swing.

Spesifikasi:
1: bahan paling kuat, bahan nilon 1050D Cordura 100%, ritsleting YKK, luwih awet.
2. utas sing kuwat 3 dijahit. nguatake.
3. Pegangan ergonomis supaya olahraga luwih nyaman
4. Pangisi individu nganggo velcro.
5.Warna: ireng, abang, tentara ijo, coklat.
6. Logo khusus kanggo tas 1pc
7. Gawe logo sulaman, logo sewing, logo cetak.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan