bal gym

Katrangan singkat:


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Saben anggota siji saka tim penghasilan efisiensi gedhe ngurmati kekarepane pelanggan lan komunikasi perusahaan. Kita bisa ngupayakake sampeyan kanggo ngrampungake kepenak dhewe! Organisasi kita nyiyapake sawetara departemen, kalebu departemen manufaktur, departemen penjualan, departemen kontrol kualitas tinggi lan pusat sevice, lsp.

    Spesifikasi
    Jinis Faucet Keran Tenggelam Kamar Mandi,
    Jinis Instalasi Centerset,
    Bolongan Instalasi Siji bolongan,
    Jumlah Ngalahake Gagang Tunggal,
    Rampung Ti-PVD,
    Gaya Negara,
    Tingkat Aliran 1,5 GPM (5,7 L / min) maks,
    Jinis Katup Katup Keramik,
    Ngalih Kadhemen lan Panas Iya
    Ukuran
    Dhuwur umume 240 mm (9,5 "),
    Dhuwur Spout 155 mm (6,1 "),
    Panjang Spout 160 mm (6,3 "),
    Pusat kran Bolongan Tunggal,
    Materi
    Bahan Awak Faucet Kuningan,
    Material Spout Faucet Kuningan,
    Bahan Pegangan Faucet Kuningan,
    Informasi Aksesoris
    Katup kalebu Iya
    Saluran kalebu Ora,
    Bobot
    Bobot Bersih (kg) 0,99,
    Bobot Pengiriman (kg) 1.17,

     

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan