Worm tas ngisi wedhi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Kantong cacing Strongman dirancang adhedhasar tas isi karet cacing. Masarakat gampang golek wedhi bahan pengisi kanggo ngisi bobot, tas cacing kuwat kanthi diameter pasir luwih cilik tinimbang kanthong cacing sing ngisi remah karet. Fungsi latihan liyane padha karo tas cacing nganggo remah karet. Tas pasir cacing sing luwih kuwat digunakake kanggo nyoba kekuatan, ketahanan, komunikasi lan kerja tim, apa wae kelemahan ing wilayah kasebut mesthi bakal saya suwe saya luh lan wis kesel.
Versi Cacing saka wong kasebut nggawe debut ing kompetisi, lan diadaptasi saka Cacing 6 Orang asli, cacing 5person, cacing 4 wong, cacing 3person, cacing 2person. Sampeyan bisa milih ukuran sing dibutuhake. Kantong pengisi duwe tas sing luwih cilik lan tas gedhe. Tas iku konstruksi kaping pindho karo tas pasir sing kuwat.
Akeh jam nggunakake presisi saben Cacing sing dijahit tangan - kabeh digawe nganggo kualitas 1050D Cordura 100% NYLON, YKK ZIPPER. Kunci desain - lan tantangane minangka alat pelatihan multi-atlit - yaiku distribusi bobot sing ora rata. Worm nduweni silinder diameter 21cm kanthi cangkang eksterior lan pengisi internal kanthi ukuran beda-beda. Ana tas pangisi 25kg, tas pangisi 20kg, lan tas pemisah tambahan 15kg. Buwang cangkang tas cacing, lan bisa nyetel bobot kaya sing dibutuhake.
Kabeh tas pangisi kalebu sistem kunci dobel sing aman, nggabungake penutupan ritsleting kanthi tutup pancing lan gelung kanggo nyegah tumpahan nalika tim sampeyan lagi obah. Kapal Worm dibongkar kanggo ngirit biaya pengiriman, nanging bisa disiyapake kanthi gampang sajrone sawetara menit.

Spesifikasi:
1. Cangkang tas cacing digawe saka 1050D Cordura 100% NYLON, YKK ZIPPER. Kantong pengisi digawe saka nilon 1000D Cordura 100%, zipper YKK, lapisan dobel.
2.Warna: abang, ireng, ijo tentara, coklat.
3. Ukuran: tas cacing 2person, tas cacing 3person, tas cacing 4person, tas cacing 5person, tas cacing 6person. Dhiameter normal 21cm. Utawa disesuaikan.
4. Dikirim tas cacing kosong kanggo ngirit biaya pengiriman.
5. Logo khusus kanggo qty.
6. Logo sulaman, logo cetak panas, logo sewing, logo cetak.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan