Babagan Kita

Rizhao Feiqing International Trade Co., Ltd. melu produksi lan penjualan barang-barang olahraga lan peralatan fitness, perdagangan impor lan ekspor
Rizhao Feiqing International Trade Co., Ltd. dununge ing Rizhao, swiwi buntut Semenanjung Shandong lan ibukutha olahraga banyu. Sajrone pitung taun kepungkur, kita mesthi nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing apik, dhukungan teknis lan layanan purna jual sing apik.

 

Perusahaan kami utamane nyedhiyakake peralatan fitness, barang olahraga, produk plastik, produk stainless steel, perangkat keras lan peralatan listrik, produk kayu lan tekstil jarum Penjualan sandhangan, sepatu lan topi, perlengkapan kantor lan barang-barang komputer; impor lan ekspor barang biasa (kajaba sing dilarang dening ukum lan peraturan, lan sing diwatesi dening undang-undang lan peraturan mung bisa dioperasikake kanthi lisensi) (kanggo proyek sing kudu disetujoni miturut ukum, kita mung bisa nindakake kegiyatan bisnis kanthi persetujuan departemen sing relevan).

 

%

Pemasaran

Kita duwe produk apik lan sales profesional lan tim teknis. Saiki, ana 20 wong ing tim kasebut. Perusahaan kami duweke industri perusahaan peralatan Kesehatan awak Rizhao, yen sampeyan kasengsem karo produk lan layanan perusahaan, nunggu pesen online utawa konsultasi telpon