Nangani tas pasir Strongman

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Kantong pasir gagang kuat digawe adhedhasar tas pasir sing kuwat, kita ngapikake desain supaya luwih gampang digunakake. Desain anyar iki nggawe tas pasir kuat kanggo sawetara fungsi tas listrik. Sampeyan bisa ngatasi, ngangkat, mindhah tas pasir sing kuwat kanthi gampang. Sandbags bisa dikosongake banjur diisi maneh ing gym, lapangan, park, lan liya-liyane, dadi alat latihan Strongman portebel sing unik kanggo atlet apa wae tingkat pengalaman.
Handle Strongman Sandbags kasedhiya kanthi ukuran 50lb-150lb, sampeyan bisa milih ukuran kaya sing dibutuhake. Digawe saka nilon 100% Cordura 100%, ritsleting YKK. Saben Sandbag duwe tas pangisi sing kapisah kanthi zipper tambahan lan penutupan pancing-lan-daur ulang - supaya bahan pengisi tetep dikemas nalika sampeyan ngatasi regimen. Bukaan cangkang tas pasir sing kuwat nganggo ritsleting YKK, bisa nyegah jebol tas.
Elinga: Bobot sing Kuat saka Kantong Kuat gumantung saka kerapatan lan ukuran media sing digunakake. Media tartamtu bisa nyebabake bobot umume tas luwih gedhe saka utawa kurang saka kapasitas bobot sing diramalake. Amarga sifat kain lan panggunaan sing diarahake, tas Strongman bisa uga saya suwe saya suwe digunakake. Kajaba iku, tas iki durung diisi.

Spesifikasi:
1.Warna: ireng, abang, tentara ijo, biru, kuning, coklat, camo cahya, camo peteng.
2. Bahan: Cordura 1050D, nilon 100%. Ritsleting YKK
3. Dimensi: 41 diameter utawa 16 "
4. Ukuran Custom: 50lb-150lb.
5.Panel Isi Isi.
6. Tutup Zipper lan Pancing-lan-Loop
7. (Bahan Isi Ora Klebu)
8. Logo kustom kanggo qty, kayata 1 pc ora apa-apa.
9. nggawe logo cetak, logo sulaman, logo sewing.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan