Sandbag tugas berat-A

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Kantong pasir tugas abot kita dirancang kanggo alat latihan fungsional kanggo kekuwatan, kahanan, lan genggeman: wong kuwat, MMA, lan favorit pasukan khusus. Gunakake ing njero ruangan utawa metu, kanggo latihan utawa kompetisi; simulasi alat ganti watu kanthi format sing luwih trep.
Kantong pasir sing abot digawe saka nilon 1050D Cordura 100%, ritsleting YKK, utas sing kuwat kanthi 3 jahitan. Cangkang bunder kanthi kantong pasir individu nilon sing kuwat.
Awet, apik, lan gampang digunakake, saben tas ukuran ngemot bobote pasir sing wis kebak, lan bisa diisi apa wae saka kain utawa jerami nganti pasir, gumantung saka bobote lan jinis sing sampeyan karepake.
Terbukti ing kontes Man Paling Kuat ing Dunia, uga ing garasi lan gym ing saindenging jagad.
Spesifikasi:
1. Bahan paling kuat 1050D Cordura nilon 100%, ritsleting YKK.
2. Ukuran: 40-70kg , 70-100kg , 100-130kg utawa ukuran khusus.
3. Utas kuat 3 jahitan, kanthi lapisan 1 pc.
4. Alat latihan fungsional superbar kanggo gaweyan kekuatan, kahanan, lan genggeman.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan