tas daya

Katrangan singkat:


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • 111: 1122
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Kantong wedhi Latihan Daya Bobot kanthi gagang

    Kantong wedhi sing bobot duwe cangkang njaba lan tas pangisi sing dirancang nganggo kordon nilon 1050D 100% sing kuat, lan jahitan 3 kali dikuatake. Iki ngidini supaya dipencet utawa ditolak menyang sembarang arah tanpa nyuwek. Sampeyan uga bisa milih pangisi 1pc utawa pangisi 2/3 kanggo nyetel bobot.

    Kantong wedhi bobot wesi bisa dilakoni nganggo gagang 8/7/6/4 ing sakupenge cangkang; sampeyan bisa nggawe adat kaya sing dibutuhake, luwih milih tinimbang tas listrik ing pasar. Pilihan macem-macem cekelan menehi sampeyan kebebasan kanggo nindakake atusan latihan tas pasir sing efektif banget.

    sampeyan bisa nyetel bobot tas pasir taktis supaya cocog karo level fitness sampeyan. Cukup copot tas pangisi kanggo nyuda resistensi, utawa tambah liyane kanggo tantangan sing luwih gedhe.

    Beda karo biasane sandbags militer kanggo olahraga sing bocor wedhi, tas pangisi nganggo liner njero sing ditutup nganggo dobel nganggo pengikat kait-n-loop sing kuat kanggo wadhah sing ora ana tandhingane. Ritsleting YKK ing cangkang njaba mesthekake kabeh isine tetep wae.

    Spesifikasi:
    1.Warna: ireng, abang, tentara ijo, biru, kuning, coklat, camo cahya, camo peteng.
    2. Bahan: Cordura 1050D, nilon 100%. Ritsleting YKK
    3.Dimensi: 30kg-62 * 24cm
    50kg-70 * 29cm
    4. Ukuran Custom: 30/40/60/80/120/200 / 220LB utawa ukuran kg
    5.Panel Isi Isi.
    6. Tutup Zipper lan Pancing-lan-Loop
    7. (Bahan Isi Ora Klebu)
    8. Logo kustom kanggo qty, kayata 1 pc ora apa-apa.
    9. nggawe logo cetak, logo sulaman, logo sewing.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan