Rompi Taktis

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Rompi operator pelat laser sing dipotong digawe saka 600D oxford BA. Kekuatan tahan lasur lan kepenak, kuwat lan tahan nyandhang. Plate Carrier Vest dirancang kanthi unik kanggo menehi gerakan gerakan sing tambah akeh kanthi rasa entheng lan ambegan sing optimal. Beda karo sawetara rompi bobote utawa jaket flak ing industri, Taktis Berat Rompi bisa ngemot piring balistik medium lan gedhe - ngarep lan mburi - tanpa akeh watesan. Bantalan pundhak yoke nyuda gesekan, pita tarik sing bisa disetel nambah stabilitas, lan saluran aliran udara sing inovatif lan bolong aerospace njamin kenyamanan. Rompi taktis cepet / mati kanthi ukuran sing bisa disetel, tali pundhak bisa diatur, lan garis pinggang uga bisa diatur. Rompi latihan digunakake ing latihan paintball airsoft, kebakaran lahan liar, kaslametan, telusuran, nylametake, CS, kemah, moro, game lan kegiyatan outdoor liyane.

Plate Carrier Vest bobote udakara 1,48kg dhewe, lan bisa dipesen minangka bagean saka paket kanthi set piring sing kompatibel — kalebu pilihan Plat Vest asli: 3.75lb, 5.75lb, 8.75lb, utawa sampeyan bisa milih piring bobot sampeyan kanggo dikemas. Kabeh rompi bobot dilengkapi hardware tahan lama, platform web mikro-loop sing dipotong laser, lan pegangan seret lengkap lan sistem rilis cepet.

Bantalan empuk anti-slip sing bisa dicopot nganggo pandhuan lan loop. Lapisan interior bolong empuk berkualitas tinggi ngidini tali bahu anti-slip nyedhiyakake kenyamanan maksimal.

Spesifikasi:
1. Rompi operator plat digawe saka 600D oxford BA.
2.Warna: biru laut, ireng, ijo, samak, tipon, CP ireng, tropis multicam, abu-abu, CP
3. Bobot ndhuwur udakara 1,48 kanggo awake dhewe.
4. Bisa ngemot piring laser-cut normal: 3.75lb, 5.75lb, 8.75lb
5. Gawe logo karet kanggo qty.
6. Paket: 1 pc / kantong plastik, 10 pcs / karton: 62 * 55 * 30cm


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan