Kantong uncalan kuwat

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Kantong uncalan wong kuat yaiku desain kanggo latihan lempar, sampeyan bisa nggunakake kanggo mbuwang adoh utawa mbuwang drop sing luwih dhuwur. Latihan kanggo acara "Bag Over Bar" ing Strongman klasik, lan saiki wis kasedhiya kanggo umum.
Kantong uncalan kuat digawe saka nilon 1050D Cordura 100%, bahan sing kuat banget, lapisan dobel, utas sing kuat kanthi 3 jahitan, lapisan lapisan kanthi corong mbukak corak velcro dobel, zipper lungguh ing sisih ndhuwur tas ing sangisore gagang, lan pangisi corong ana ing zipper kasebut. Iki njamin wadhah bahan sing diisi kanthi stabil nalika ngidini imbuhan bobot sing gampang lan tepat. Velcro dobel nganggo ritsleting YKK bisa ngindhari ngeculake bahan nalika latihan. Fitur kasebut nggawe garansi tas uncalan kuwat maneh saka tas pasir fitness normal liyane. Throw bag yaiku bahan karet kanthi tutup antiskid.

Mupangat kanggo latihan karo tas uncalan sing kuat:
 Nambah kekuwatan ing otot awak ngisor: glute, quad lan pedhet.
 Nambah kekuatan ekstensor punggung lan otot inti liyane kanggo mindhah tenaga saka ngisor menyang sisih ndhuwur.
 Ngapikake koordinasi aktivasi otot nalika mindhah saka gerakan awak ngisor nganti ndhuwur kanggo nggedhekake tenaga.
 Ngapikake telung ekstensi pinggul, dhengkul lan tungkak supaya cepet lan cepet, cepet, mundhak vertikal sing luwih dhuwur.
 Ngapikake hubungan antarane sisih ngisor lan ndhuwur supaya sampeyan kuwat lan stabil ing sikil nalika nindakake gerakan awak ndhuwur sing kuat.
 Nyiyapake awak kanggo latihan awak lengkap sing intensitas lan explosive.
Kaya sing digunakake ing kompetisi USS / Official Strongman / Ultimate Strongman / Giants Live.

Spesifikasi:
1.Warna: ireng, abang, tentara ijo, biru, kuning, coklat, camo cahya, camo peteng.
2. Bahan: Cordura 1050D, nilon 100%. Ritsleting YKK.
3. Dimensi: diameteripun 30,5.
4. ukuran: 75lb
5. Gagang karet kanthi tutup antiskid.
6. pangisi lapisan kanthi bukaan corong.
7.dadi kirim kanthong kosong tanpa ngisi bahan.
8. logo khusus kanggo qty, kayata 1 pc ora apa-apa.
9. bisa nggawe logo bordir, logo cetak, logo sewing.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan