Kantong pasir sing kuwat

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Kantong wedhi sing dikuatake luwih apik adhedhasar sandbags Strongman. Sampeyan bisa luwih apik kanggo nyegah zipper mbukak pasir pasir sing kuwat. Luwih kuwat! Fungsine padha karo tas pasir Strongman. Sampeyan bisa ngrangkul, tiba, ngalih ... latihan nganggo bobot sing abot. Bisa ngganti bal lan watu sing gedhe banget, lan bisa ditindakake kanthi gampang.
Sandman Strongman bisa dikosongake banjur diisi maneh ing gym, lapangan, taman, lan liya-liyane, dadi alat latihan Strongman portebel sing unik kanggo para atlit apa wae tingkat pengalaman. Ora ana watesan ing papan latihan gym. Bisa diisi karo macem-macem bahan kanggo nyetel bobot, kayata pasir, kerikil, panganan ......
Kantong pasir kuat digawe saka 1050D Cordura, nilon 100%, ritsleting YKK, lapisan loro, benang kuat kanthi 3 jahitan. Saben Sandbag duwe tas pengisi internal kanthi zipper lan penutupan hook-and-loop tambahan-njamin bahan pengisi tetep dikemas nalika sampeyan nyinaoni regimen sampeyan. Ana gagang cilik 2 pcs ing corong bukaan, sampeyan bisa mbukak kanggo ngisi bahan kanthi gampang.
Bobot sing Kuat saka Kantong Kuat gumantung saka kerapatan lan ukuran media sing digunakake. Media tartamtu bisa nyebabake bobot umume tas luwih gedhe saka utawa kurang saka kapasitas bobot sing diramalake. Amarga sifat kain lan panggunaan sing diarahake, tas Strongman bisa uga saya suwe saya suwe digunakake. Kajaba iku, tas iki durung diisi.

Spesifikasi:
1.Warna: ireng, abang, tentara ijo, biru, kuning, coklat, camo cahya, camo peteng.
2. Bahan: Cordura 1050D, nilon 100%. Ritsleting YKK
3. Dimensi: 41 diameter utawa 16 "
4. Ukuran Custom: 20kg-200kg, 50lb-400lb
5. Bag Filler internal
6. Tutup Zipper lan Pancing-lan-Loop
7. (Bahan Isi Ora Klebu)
8. Logo kustom kanggo qty, kayata 1 pc ora apa-apa.
9. nggawe logo cetak, logo sulaman, logo sewing.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan